Conformisme of rebellie?

Sinterklaas en Kerstmis vieren tijdens een gedeeltelijke lockdown…. Dat was de verborgen boodschap van onze regering. Op zich begrijpelijk aangezien we het virus nog steeds niet de baas zijn en wij steeds minstens een aantal weken moeten wachten op de resultaten van onze inspanningen.

Kunnen wij zo gedisciplineerd zijn? Dat is de grote vraag. In bijna alle talkshows komen naast de virologen en de zorgcoördinatoren ineens gedragspsychologen aan tafel zitten, die toch vooral aangeven dat alles afhankelijk is van het gedrag van het individu. Conformisme of rebellie, de uitersten naast elkaar, we hebben het allemaal al gezien in de laatste maanden.

Gedragspsychologie is het fundament onder MK Leads. Alles wat wij doen en ontwikkelen is hierop gebaseerd en dat doen wij al bijna 30 jaar. Door de harde realiteit van alle Covid-19 maatregelen werden wij zelf geconfronteerd met de realiteit ten aanzien van ons eigen gedrag. Ook wij hebben de laatste maanden moeten nadenken op welke manier wij onze trainingen interactief en aantrekkelijk kunnen houden nu wij alleen ons computerscherm tot onze beschikking hebben.

Omdenken en dingen veranderen, stappen uit oude structuren en manieren vinden die een goed alternatief zijn voor classroom trainingen, wij zijn er allemaal doorheen gegaan. Het goede nieuws is dat wij ons eigen gedrag hebben aangepast en onze producten een forse make-over hebben gekregen.

Met trots kunnen we zeggen dat wij in staat zijn geweest om al onze producten aan te scherpen en om te bouwen naar een online versie die net zo interactief is als onze classroom trainingen. Gelukkig hebben onze klanten ons niet in de steek gelaten en zien wij dat onze agenda’s weer gevuld worden met online trainingen.

Maar er kan altijd meer bij! Kijk op onze website, of in onze ‘etalages’ bij Talent2Grow, Springest of Studytube voor data en informatie. Voor de snelle beslisser onderstaand nog wat vrije plekken voor de maand november en december:

Training Datum Open plekken
Coachend Leiderschap Dinsdag 10 november

2

Effectief samenwerken en communiceren Donderdag 19 november

1

Situationeel leiderschap

Module 1 Coachend adviseren

Donderdag 24 november

3

Effectief vergaderen Donderdag 26 november

3

Feedback geven en ontvangen Dinsdag 1 december

3

Succesvol onderhandelen Donderdag 3 december

2

Commerciële vaardigheden Dinsdag 8 december

3

Facilitation skills Donderdag 10 december

3

Coachend adviseren Donderdag 17 december

3

 

Alle trainingen zijn online en duren 2x een halve dag.
De eerste datum staat vermeld, de tweede datum is in overleg.

 

Zit jouw training hier niet bij?

Bel voor meer informatie met Nicole Turpijn op 020-3052626.

Of schrijf een email: info@mkleads.nl

Tags

Leave Yours +

No Comments

Comments are closed.

  • Comments are Closed