Effectief en Efficiënt Overleggen/Effectief Vergaderen

Hoe bruisend is je overleg? Hoe concreet zijn de afspraken? Heeft iedereen een gelijke inbreng? Dit zijn een paar vragen die regelmatig naar boven komen in overleg situaties. Met wat handige en concrete tips kan iedere vergadering leuker en effectiever worden.

In deze training laten we je ervaren dat een goede motivatie en sfeer tijdens een vergadering een positieve uitwerking heeft op het resultaat. We gaan in op hoe je focus en structuur aanbrengt met als doel het resultaat te verhogen. Je leert om te gaan met valkuilen en lastige situaties. Je weet lange discussies elegant af te kappen en hoe je de groepsdynamiek positief kunt beïnvloeden.

De training bestaat uit 3 onderdelen:

  • Wat kan ik bijdragen tijdens een overleg/ vergadering
    Hoe ziet een vergaderstructuur eruit, welke afspraken maak je tijdens een overleg en hoe spreek je elkaar aan m.b.t. effectief gedrag en optimale sfeer
  • Hoe kun je een overleg beter en efficiënter laten verlopen
    Hoe zorg je voor een effectief overleg waarbij iedereen actief betrokken is en blijft
  • Hoe ga je om met lastige individuele en groepsvalkuilen
    Hoe herken je ineffectief gedrag en hoe kun je daar individueel een positieve wending aangeven

Deze training is geschikt voor een brede doelgroep die behoefte heeft om efficiënter en effectiever te vergaderen of te winnen aan persoonlijke kracht tijdens vergaderingen.

Kosten, duur en locatie
1 dag van 9.00 – 17.00 uur
€ 675,- per persoon excl. BTW, inclusief lunch en materialen
Locatie: Amsterdam

Interesse in deze training? Neem dan contact met ons op of schrijf je in via het inschrijfformulier. In onze jaarplanning vind je alle data.

*
 Om een optimaal effect en resultaat te kunnen realiseren, worden de trainingen in een klein groepsverband gegeven. Het kan voorkomen dat een training al volledig bezet is. We kunnen echter bij meer interesse een extra dag inlassen.