Effectief Vergaderen

Een goede motivatie en sfeer tijdens een vergadering heeft een positieve uitwerking op het resultaat, dat weten we allemaal. Hoe krijg je die goede sfeer? Is het altijd mogelijk deze te beïnvloeden? Hoe ga je om met weerstand in de groep? Hoe voorkom je ellenlange discussies zodat de vergaderingen efficiënt en kort zijn? Al deze vragen worden beantwoord na het volgen van deze training.

Resultaat
Na afloop van de training ben je in staat om:

  • Een vergadering te voorzien van de juiste focus en structuur afgestemd op de deelnemers en de onderwerpen
  • Systematisch beïnvloedingstechnieken te gebruiken om resultaat en motivatie te bevorderen
  • Af te sluiten met concrete afspraken (notulen/besluitenlijst) zodat overleg gevolgd wordt door actie
  • Af te stemmen hoe de (gevoelige) informatie en de resultaten van de vergadering in de organisatie verspreid wordt
  • Moeilijke vergadersituaties (valkuilen) te kunnen leiden en begeleiden zonder de sfeer en motivatie van de deelnemers aan de vergadering uit het oog te verliezen

Voor wie
Deze training is speciaal ontwikkeld voor medewerkers die regelmatig vergaderen en bijeenkomsten hebben dit meer zelfverzekerd, gestructureerd en efficiënt wil doen.

MK Compact – open training*
1 dag
€ 675,- per persoon excl. BTW
Inclusief lunch en materialen

Interesse in deze training? Neem dan contact met ons op of schrijf je in via het inschrijfformulier. In onze jaarplanning vind je alle data.

*
 Om een optimaal effect en resultaat te kunnen realiseren, worden de trainingen in een klein groepsverband gegeven. Het kan voorkomen dat een training al volledig bezet is. We kunnen echter bij meer interesse een extra dag inlassen.