Feedback geven en ontvangen

Wil je effectiever worden in het kunnen geven van feedback? Heb je soms moeite om feedback te ontvangen. Wil je in je kracht blijven staan en communicatief vaardiger worden als het om feedback gaat? Het verhogen van de feedbackcultuur binnen teams en organisaties heeft een positief effect op de individuele en teamprestaties. In deze training ligt de focus op het technisch leren kijken naar gedrag, het geven en ontvangen van feedback en de rol van motivatie als het gaat om gedragsverandering.

In deze training leer je effectief feedback te geven en hoe je het beste kunt reageren als je feedback krijgt. Je leert hoe je gedrag concreet kunt maken zodat de ander begrijpt wat de gewenste gedragsverandering is. Je kunt je boodschap helder en gestructureerd brengen en weet welke vragen je kunt stellen om de feedback concreet te maken. Je kunt lastige reacties pareren en je komt tot heldere vervolgafspraken.

De training bestaat uit 3 onderdelen:

  • Wat is effectieve feedback en hoe geef je feedback op een constructieve manier
    Hoe kun je gedrag herkennen, hoe maak je gedragsfeedback concreet en hoe ga je om met reacties naar aanleiding van feedback
  • Hoe ga je om met ontvangen en vragen van feedback
    Hoe maak je feedback concreet zodat je voor jezelf een optimaal leereffect krijgt
  • Wat kan jouw bijdrage zijn in het verhogen van feedback cultuur
    Hoe stimuleer je de feedback cultuur in je team waardoor individuele en teamprestaties verbeterd kunnen worden

Deze training is zeer geschikt voor teams en een ieder die wil leren omgaan met feedback en/ of teams die de feedback cultuur wil verbeteren.

Kosten, duur en locatie
1 dag van 9.00 – 17.00 uur
€ 675,- per persoon excl. BTW, inclusief lunch en materialen
Locatie: Amsterdam

Interesse in deze training? Neem dan contact met ons op of schrijf je in via het inschrijfformulier. In onze jaarplanning vind je alle data.

*
 Om een optimaal effect en resultaat te kunnen realiseren, worden de trainingen in een klein groepsverband gegeven. Het kan voorkomen dat een training al volledig bezet is. We kunnen echter bij meer interesse een extra dag inlassen.