MK Compact

Compact biedt een breed scala aan open trainingen die bijdragen aan jouw persoonlijke ontwikkeling. Onze trainingen zijn onderverdeeld in 4 pijlers, namelijk persoonlijke ontwikkeling, leiderschapsontwikkeling, teamontwikkeling en commerciële vaardigheden. Bij ons staat persoonlijke aandacht voor jou en jouw leerwensen voorop. Daarnaast geloven wij in de kracht van oefenen. Dit staat dan ook centraal in al onze trainingen! Daarnaast komen onze cursisten van verschillende organisaties en sectoren. Door deze verscheidenheid kun je van elkaar leren en zelf onderling netwerken.

Check voor ons volledige aanbod onze brochure! (NL)

Insights Discovery

Een van onze populairste trainingen, zijn de Insights Discovery trainingen. Deze training is zowel persoonlijk als in teamverband beschikbaar. Tijdens de training/ workshop wordt jouw persoonlijke Insights profiel uitgebreid besproken. Kijk voor meer informatie op de Insights Discovery pagina.


Vragen van klanten

Wij denken graag met klanten mee. Dit betekent dat wij ook Engelstalige trainingen aanbieden, In-company en eventueel aanvullende Persoonlijke Coaching. Daarnaast zijn ook al onze trainingen online beschikbaar. Elke online training bestaat uit een sessie van maximaal 3 ½ uur. Net zoals de classroom open trainingen, zijn de online trainingen kort en intensief. We verspreiden een online training over 2 halve dagen, in plaats van 1 hele dag, omdat de ervaring leert dat dit behoorlijk intensief kan zijn. Het voordeel hiervan is dat je tussen de trainingsdagen door, alvast het geleerde in de praktijk kan brengen. Op deze manier kan je je eigen ervaringen weer meenemen in het tweede deel van de online training.

Heb je interesse in onze trainingen? Schrijf je direct in via dit formulier.


Vragen?
Ben je nieuwsgierig, maar weet je niet precies welke training het beste aansluit op jouw leerwensen? Neem dan gerust contact met ons op, dan maken we graag een passend aanbod voor jou! Daarnaast kan je je ook inschrijven voor onze nieuwsbrief om de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen en trainingen.

De planning van de trainingen vind je hier.

INSIGHTS DISCOVERY® Teams

MK Leads

Feedback geven en ontvangen

Effectief Vergaderen

Commerciële Vaardigheden

Trainingsbureau Amsterdam

Coachend Adviseren

Succesvol Onderhandelen

Servant Leader – 2 daags

Insights Discovery® Persoonlijk

Leren Faciliteren

Duurzaamheid

Leiderschapsreis “Binnen beginnen is buiten winnen”

Coachend Faciliteren

Spreken met Impact

Situationeel Leiderschap – 3 daags

Effectief samenwerken en communiceren

MK Leads

Intake- en interviewtechnieken

Coachend Leiderschap