MK Compact

Compact biedt een breed scala aan open trainingen die bijdrage aan je persoonlijke ontwikkeling. De trainingen worden gegeven in groepen van maximaal 6 deelnemers. Op deze manier is er veel interactie tussen de trainer en deelnemers en kan aandacht worden besteed aan persoonlijke leerwensen en kan je veel oefenen. Daarnaast komen de deelnemers van verschillende organisaties en sectoren. Door deze verscheidenheid kun je van elkaar leren en zelf onderling netwerken. Je kunt hier een overzicht van onze trainingen vinden.

Kijk hieronder in onze jaarplanning voor het aanbod van onze open trainingen. Staat de training die jij zoekt er niet bij? Neem met ons contact op, dan maken we graag een passend aanbod voor jou.


Online trainingen
Al onze open trainingen zijn ook als online training beschikbaar. Elke online training bestaat uit een sessie van maximaal 3 ½ uur. Net zoals de classroom open trainingen, zijn de online trainingen kort en intensief.

We verspreiden een online training over 2 halve dagen, in plaats van 1 hele dag, omdat de ervaring leert dat dit behoorlijk intensief kan zijn. Het voordeel hiervan is dat je tussen de trainingsdagen door, alvast het geleerde in de praktijk kan brengen. Op deze manier kan je je eigen ervaringen weer meenemen in het tweede deel van de online training.


Vragen van klanten
Wij denken graag met klanten mee. Dat betekent dat we ook vragen kunnen invullen zoals:

  • Engelstalig
  • In-company
  • Aanvullende personal coaching

Heb je interesse in onze trainingen? Schrijf je direct in via dit formulier.


Vragen?
Ben je nieuwsgierig, maar weet je niet precies welke training het beste aansluit op jouw leerwensen? Neem dan gerust contact met ons op! Daarnaast kan je je ook inschrijven voor onze nieuwsbrief om de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen en trainingen.