MK Compact

MK Compact is het open trainingsbureau van MK Leads. MK Compact is het antwoord op relatief standaard ontwikkelvragen die betrekking hebben op het verbeteren van vaardigheden of persoonlijke effectiviteit.  We bieden de trainingen zowel IN COMPANY of als OPEN TRAINING aan.

Het belangrijkste kenmerk is dat de trainingen interactief, praktisch en gericht op individuele leerwensen zijn. MK Compact staat voor kort, krachtig en leren in een veilige omgeving in klein groepsverband. De deelnemers komen van verschillende commerciële bedrijven en financiële instellingen. Deze verscheidenheid wordt ingezet om van elkaar te leren en is daarbij ook de ideale mogelijkheid om met elkaar te netwerken.

Werkwijze

MK Compact staat voor een persoonlijke benadering. Zodra je je inschrijft voor één van onze trainingen, neemt een van onze Learning Consultants contact met je op. Deze zal samen met jou je vraag helder maken zodat je meer uit een training kan halen. Ook staan we je graag bij met advies over wat je kan doen om het geleerde in de praktijk toe te gaan passen.

Het aanbod van MK Compact is zeer divers. Je kan kiezen voor het verbeteren van de persoonlijke effectiviteit door bijvoorbeeld te kiezen voor Spreken met Impact of Coachend leiderschap, je kan er ook voor kiezen om je Commerciële Vaardigheden te ontwikkelen met een training Relatiemanagement. Benieuwd naar het volledige aanbod? Klik hier voor onze jaarplanning.

Heb je interesse in onze trainingen of een vraag neem dan contact op via mkcompact@mkleads.nl of bel ons: 020 305 2626. We helpen je graag!

Wil je ons gehele trainingsaanbod van 2019 bekijken? Klik dan hier
Of schrijf je direct in via dit formulier.

MK Leads

Mid Year Review

Managing change

Omgaan met Cultuurverschillen

End of Year Review

Correctie- en Slechtnieuwsgesprekken

Managen van conflicten

Facilitation Skills

Succesvol Onderhandelen

Intakegesprekken

Trainingsbureau Amsterdam

Coachend Adviseren

organisatieontwikkeling

Effectief samenwerken en communiceren

Training commerciële vaardigheden

Commerciële Vaardigheden

Effectief Vergaderen

Arbeidsconflictbemiddeling

Relatiemanagement

MK Leads

Feedback geven en ontvangen

Overtuigen en beïnvloeden

Coachgesprekken

Inspireren en Motiveren als Coach

Situationeel Leiderschap

MK Leads

Intake- en interviewtechnieken

Spreken met Impact

Coachend Leiderschap