Facilitation Skills

Vind je trainen en begeleiden van groepen leuk? Wil je groepen in beweging zetten en enthousiasmeren? Weet je dat een goede sfeer inspirerend kan werken maar dat dit niet altijd een gegeven is? Tijdens deze training Facilitation Skills leer je met impact groepen te begeleiden, coachen, motiveren en enthousiasmeren. Wil je trainingen geven, workshops begeleiden of creatieve sessies gebruiken om doelen en plannen met een team op te stellen? Tijdens deze training leer je groepen te enthousiasmeren en deelnemers verantwoordelijk te maken voor hun eigen proces. Dit zal het resultaat van een bijeenkomst ten goede komen.

Tijdens deze training leer je om enthousiast en professioneel (zelfsturende) teams te begeleiden en faciliteren.

De training bestaat uit 3 onderdelen:

  • Wat is faciliteren en wat is dan jouw rol
    Hoe kun je binnen een werkstructuur controle loslaten en tegelijkertijd het groepsresultaat verhogen
  • Wat kun je doen om groepen in beweging te zetten zodat ze verantwoordelijk worden voor hun eigen (leer)proces
    Hoe kun je groepen inspireren, motiveren en het groepsproces effectief begeleiden
  • Hoe begeleid je interactieve sessies en welke valkuilen kun je tegenkomen
    Welke oefeningen, werkmethoden kies je en waarom, hoe begeleid je de oefening en geef je feedback op resultaat en gedrag

Deze training is bestemd voor mensen die willen trainen, regelmatig te maken hebben met kennisoverdracht, een leidinggevende functie hebben of een faciliterende rol/ rol als teamcoach vervullen van bijvoorbeeld een zelfsturend team.

Kosten, duur en locatie
1 dag van 9.00 – 17.00 uur
€ 675,- per persoon excl. BTW, inclusief lunch en materialen
Locatie: Amsterdam

Interesse in deze training? Neem dan contact met ons op of schrijf je in via het inschrijfformulier. In onze jaarplanning vind je alle data.

*
 Om een optimaal effect en resultaat te kunnen realiseren, worden de trainingen in een klein groepsverband gegeven. Het kan voorkomen dat een training al volledig bezet is. We kunnen echter bij meer interesse een extra dag inlassen.