Commerciële Vaardigheden

Wil je een optimaal resultaat halen uit je gesprekken met (potentiële) klanten? Vraag je je af hoe je een relatie op- en uitbouwt en hoe je ervoor zorgt dat je de gunfactor krijgt?

In deze training leer je gesprekken te structureren vanaf het eerste contact tot het sluiten van een contract. Met name commerciële vaardigheden, afstemmen op je gesprekspartner en het voeren van een goed intakegesprek staan centraal. Je wordt je meer bewust van je persoonlijke commerciële voorkeursstijl en kunt lastige reacties zoals kritiek en weerstand effectief te pareren. Kortom je gaat een stevige basis leggen voor effectievere commerciële gespreksvoering.

De training bestaat uit 3 onderdelen:

  • Wat is je persoonlijke commerciële slagkracht, waar ligt je voorkeur
    Naast het structureren en verbeteren van commerciële vaardigheden ben je beter in staat om tijdens iedere commerciële stap successen te boeken (regie krijgen en houden)
  • Hoe verhoog je je persoonlijke commerciële impact
    Hoe wordt je geaccepteerd als professional en krijg je vanuit de acceptatie een goed beeld van de behoefte van de klant
  • Sluiten van een deal
    Hoe breng je een voorstel overtuigend, weet je weerstanden om te zetten in koopsignalen en stuur je aan op een deal zonder pusherig te worden

Heb je een commerciële functie, veel contact met klanten en wil je effectiever worden, dan is deze training zeer geschikt om in alle commerciële fases je kwaliteiten aan te scherpen

Kosten, duur en locatie
1 dag van 9.00 – 17.00 uur
€ 675,- per persoon excl. BTW, inclusief lunch en materialen
Locatie: Amsterdam

Interesse in deze training? Neem dan contact met ons op of schrijf je in via het inschrijfformulier. In onze jaarplanning vind je alle data.

* Om een optimaal effect en resultaat te kunnen realiseren, worden de trainingen in een klein groepsverband gegeven. Het kan voorkomen dat een training al volledig bezet is. We kunnen echter bij meer interesse een extra dag inlassen.