Management Coaching

Wanneer je op een punt komt dat je een andere invulling aan jouw loopbaan wilt of moet geven, kunt je behoefte hebben je ambities te (her)overwegen en jouw wensen en mogelijkheden voor de toekomst te formuleren. Wij staan je bij tijdens het maken van een persoonlijk plan om je voor te bereiden op de volgende stap in jouw carrière.

Door je te helpen je denk- en besluitvormingsprocessen te structureren en te concretiseren ben je snel in staat om gerichte keuzes te maken. Wanneer je de baan hebt gevonden waar je voor wil gaan kunnen wij jou (naar behoefte) bijstaan in het sollicitatieproces, onderhandelingen over arbeidsvoorwaarden, maar ook jouw eerste 100-dagen on the job begeleiden.

Het Executive Coaching Traject is geen vastomlijnd traject. Wij brengen samen jouw behoeftes in kaart en aan de hand daarvan bepalen wij een tijdslijn om jouw doelen en ambities te behalen.

Wil je meer informatie over de mogelijkheden of wil je eens kennismaken tijdens een intakegesprek? Neem dan contact op met ons!