Insights Discovery®

Wil je effectiever zijn in hetgeen je doet, je kwaliteiten meer benutten, weten wat energie kost en waar je energie van krijgt? Volg dan de workshop Insights Discovery. Insights Discovery is een simpel en makkelijk toepasbaar instrument om individuen en teamgedrag beter te begrijpen en daardoor mensen beter te laten samenwerken. Insights maakt het o.a. mogelijk om een snelle analyse te maken van de sterktes en uitdagingen van mensen en teams. Ook zal je ‘tips & tricks’ aangereikt krijgen om een inschatting te kunnen maken van het gedrag van (interne) klanten. Het vergroten van je stijlflexibiliteit kan leiden tot een effectievere relatie met je (interne) klanten.

Tijdens deze training bieden wij inzicht in je eigen gedragsvoorkeuren en de rol van perceptie. De focus ligt op het meer en beter gebruik maken van je eigen kwaliteiten, jezelf verbinden met je doelgroep en hoe je beter gebruik kunt maken van kwaliteiten in je omgeving.

> Meer over Insights Discovery

Wat levert het op?

Jij of je team leert om problemen aan te pakken op een positieve, praktische en inspirerende manier die de sfeer en het moreel binnen het team ten goede komt. Met behulp van heldere, praktische actieplannen kan je continu de voortgang monitoren die je team maakt in de richting van individuele en collectieve doelstellingen.

Bekijk hier meer over Insights Discovery!