Spreken met Impact

Wil je met meer zelfvertrouwen en overtuigingskracht een presentatie kunnen geven of anderen overtuigen, inspireren en/ of motiveren om je standpunt over te nemen? Ben je benieuwd hoe je effectief met reacties om kunt gaan of de aandacht van je publiek kunt vasthouden? Tijdens deze training geven we je tips en tricks zodat je beter in staat bent om persoonlijk meer impact te hebben. Je verhaal of presentatie zal het gewenste effect eerder bereiken door het inzetten van de juiste vaardigheden.

Tijdens de training Spreken met Impact oefen je met hoe je effectief kunt voorbereiden, enthousiast informatie kunt overdragen en hoe je handig om kunt gaan met vragen en reacties van groepen en gesprekspartners. We analyseren jouw persoonlijke stijl en geven praktische tips zodat je meer impact zult hebben.

De training bestaat uit 3 onderdelen:

  • Hoe maak ik gebruik van mijn eigen authentieke stijl
    Hoe kun je zelfvertrouwen, overtuigingskracht en impact vergroten op basis van je bestaande (onbenutte) kwaliteiten
  • Wat is het belang van een goede voorbereiding
    Wat is een goede structuur, hoe kun je deze flexibel op verschillende doelgroepen afstemmen en wat doe je als je geen tijd hebt om voor te bereiden
  • Hoe ga je om met reacties van het publiek
    Wat zijn de valkuilen en welk effect kunnen reacties hebben op je gewenste resultaat, de boodschap die je wilt overbrengen.

Deze training is een aanrader voor iedereen die met meer vertrouwen een presentatie wil (gaan) geven.

Kosten, duur en locatie
1 dag van 9.00 – 17.00 uur
€ 675,- per persoon excl. BTW, inclusief lunch en materialen
Locatie: Amsterdam

Interesse in deze training? Neem dan contact met ons op of schrijf je in via het inschrijfformulier. In onze jaarplanning vind je alle data.

*
 Om een optimaal effect en resultaat te kunnen realiseren, worden de trainingen in een klein groepsverband gegeven. Het kan voorkomen dat een training al volledig bezet is. We kunnen echter bij meer interesse een extra dag inlassen.