Duurzaamheid

“Een gesprek over duurzaamheid is durven, doen en ervaren dat het leuk en inspirerend kan zijn.”

Een gesprek over duurzaamheid is tegenwoordig niet meer weg te denken in deze tijd. Of je nu (interne/externe) klanten hebt die hier mee bezig zijn of aan jou advies vragen hoe hier mee om te gaan, duurzaamheid staat steeds vaker op de agenda.

Het gesprek over duurzaamheid kan lastig zijn. Je hebt daar zelf wel of wat minder mee, kennis over en/of een gesprekspartner die er zelf een mening heeft. Daarnaast wordt er wellicht van je verwacht je in staat bent om met mensen te die er veel van af weten of juist weinig. Kortom, het gesprek over duurzaamheid kan een uitdaging zijn.

Kan je normaal gesproken overtuigend en resoluut gesprekken voeren met (interne/externe) klanten en wordt je onzeker als het onderwerp over duurzaamheidgaat? Deze training is bedoelt om je te helpen met gesprekken over duurzaamheid. Na de training kun je comfortabel en afgestemd op de klant een gesprek over duurzaamheid voeren.

Deze training is online (2 halve dagen) en classroom (1 hele dag) beschikbaar. De training kost € 695,- per persoon excl. BTW, inclusief materialen en lunch (indien classroom training wordt geboekt).