You are in the lead

Waar ligt jouw voorkeur, online of in een inspirerende omgeving?
Verlang je ook weer naar het nieuwe normaal? Samen een kopje koffie drinken en informeel sparren en leren met en van elkaar? Wil je aan de andere kant niet stil staan in je ontwikkeling en je vaardigheden aanscherpen? Zodra het mogelijk is, gaan bij ons de deuren weer open. Als je een online training bij ons hebt geboekt, kun je straks (alsnog) kiezen of je de training online of fysiek wilt volgen.

Leer nu gratis in 1½ uur hoe je effectief online kunt samenwerken
Ook moe van het constant turen op het scherm? Weet je niet meer hoe je online indruk kunt maken en leiderschap kunt tonen? Volg dan gratis een van onze FOCUS trainingen op het gebied van effectief online werken. In de week van 10 mei worden er weer drie gegeven: Online inspireren, Online commerciële gesprekken voeren en Online leiderschap.
Interesse? Stuur een email naar info@mkleads.nl met je voorkeur. Wees snel want vol is vol!

Vergaderen, kan het efficiënter?
Jazeker! Online vergaderen heeft ons geleerd dat we vooral het kopje koffie missen. Het is formeler geworden, maar is het efficiënter geworden? Te vaak horen we dat er veel tijd verloren gaat. Camera’s worden uitgezet (of staan al uit) omdat het ‘even’ niet voor mij is bedoeld. Herken je dit? We bieden ‘Effectief vergaderen en Communiceren’ aan als training en we helpen teams graag met training en team coaching om met je team meer uit een vergadering te halen.

Wat kan je allemaal (toch) zien op een scherm?
Ken je het gevoel ‘waren we maar op kantoor’, dan zou ik mijn collega beter begrijpen? Het is zeker waar dat hoe meer we kunnen zien hoe meer we elkaar kunnen begrijpen. Wil je meer leren zien en begrijpen tijdens virtueel contact? Schrijf je dan in op de training ‘Virtueel technisch kijken’. Deze nieuwe online training duurt een ½ dag en kost € 325,- excl. BTW.

Zoek je een maatwerk oplossing voor jezelf/team of organisatie? Bel dan vrijblijvend met een van onze learning consultants op nummer 020-305 2626. Of mail naar info@mkleads.nl

 

 

Tags

Leave Yours +

No Comments

Comments are closed.

  • Comments are Closed