Nieuwsbrief september

Nieuwsbrief #9 – September

MK Leads presents ‘The Warehouse’: een trainingsdag waarbij aan al uw wensen wordt voldaan. Op het gebied van Leiderschap, Persoonlijke Effectiviteit tot commerciële vaardigheden, voor elke medewerker en manager zit er iets bij.

Wilt u wel een training volgen, maar heeft u geen zin om veel tijd kwijt te zijn? Heeft u behoefte aan een “refresher” van trainingen die u al eerder bij ons gevolgd heeft? Of heeft u interesse in meerdere soorten trainingen? Dan is ‘The Warehouse’ wellicht iets voor u.

Het concept is dat wij één of meerdere trainers naar uw bedrijf sturen die elk 2 korte en intensieve trainingen geven op het gebied waar u in getraind wil worden. Dit betekent dat u zich individueel kunt inschrijven voor diverse trainingen die er die dag aangeboden worden. De trainingen zijn zeer interactief, er wordt na een korte theorie sessie vooral veel geoefend,  waardoor het leereffect groter wordt. Het resultaat hiervan kunt u direct kunt toepassen in de praktijk. De trainingen duren maximaal 2 uur per onderwerp. De vaardigheden waarin u getraind wil worden bepaalt u natuurlijk zelf!
Bent u geïnteresseerd of wilt u meer informatie? Bel dan Melissa Frantzen op 020-30526262 en wij zullen u verder informeren.

 

Presenteren kan je leren

Je hebt de opdracht gekregen een product of plan te presenteren of je gaat een toespraak houden voor een grote groep mensen. Het zweet breekt je uit want hoe ga je dit aanpakken?
Om een presentatie te laten slagen is de inhoud vanzelfsprekend belangrijk, maar vooral ook de manier hoe je iets overbrengt aan mensen. Tijdens de training ‘spreken met impact’ wordt er geoefend met de voorbereiding van presentaties, de overdracht van informatie en de omgang met het publiek. We analyseren de persoonlijke stijl en ontvang je praktische tips om uw presentaties naar een hoger niveau te brengen.

Na deze training ben je in staat om:
•    zelfverzekerd over te komen voor een groep,
•    om te gaan met spanningen,
•    krachtig, ontspannen en overtuigend te spreken en
•    krijgt u tips voor een efficiënte voorbereiding en hoe u met reacties kunt omgaan

Deze training gaat binnenkort weer van start dus wees er snel bij en schrijf je nu in! Bel ons voor meer informatie op: 020 3052626.

Tags

Leave Yours +

No Comments

Comments are closed.

  • Comments are Closed