Nieuwsbrief #6 Juni

De zomer staat voor de deur en dit betekent dat er een relatief rustige periode aanbreekt binnen veel organisaties. Hoewel dit een rustige periode kan zijn, zou dit daarom ook zeer nuttig kunnen zijn om dingen te doen waar u normaal niet aan toekomt. Neem bijvoorbeeld eens de tijd om juist in de rustige zomermaanden uw vaardigheden aan te scherpen zodat u daar optimaal profijt van heeft wanneer het weer druk is. Wij bieden deze zomer weer onze zogenaamde ‘summercourses’ aan. Trainingen van hele dagen zoals commerciële vaardigheden, intakegesprekken voeren en het coachen en motiveren van uw medewerkers.

We bieden deze zomer ook zogenaamde ‘workout trainingen’. Korte, intensieve trainingen om de voorgaande skills weer eens te ‘refreshen’. Wij krijgen veel vraag naar dit soort trainingen nu men de basiskennis wel heeft, maar even weer een opfrisser kan gebruiken zodanig de weggevallen theorie te herhalen en weer te oefenen.

Heeft u interesse in onze summer courses, ofwel de gehele dagen dan wel de ‘workout trainingen’ mail ons dan u want de summer courses gaan altijd erg hard!

 

Eindelijk was het zover: 27 mei jl. ging eindelijk onze nieuwe website live! Heeft u hem al gezien? Bekijk hem hier!

 

Presentatietechnieken

Of u het nou wilt of niet, een presentatie geven moeten we allemaal weleens. Binnen uw eigen afdeling, dan wel voor externe klanten, voor sommige mensen blijft het een obstakel want hoe geef je een presentatie met voldoende overtuigingskracht? Immers, om een presentatie te laten slagen is de inhoud vanzelfsprekend belangrijk, maar vooral ook de manier waarop u iets overbrengt aan mensen. Tijdens de training presentatietechnieken oefent u met de voorbereiding van presentaties, de overdracht van informatie en uw presentatie met overtuigingskracht te geven. We analyseren uw persoonlijke stijl en u doet uw voordeel met praktische tips om uw presentatie naar een hoger niveau te brengen. Lees hier meer over deze training.

 

Adviesvaardigheden

Adviseren is niet alleen zorgen dat de inhoud van het advies op maat is, maar zeker ook dat de adviseur het goed en duidelijk kan overbrengen op de klant. Hoe stem je het advies af qua inhoud en toonzetting? Hoe ga je om met weerstanden op het advies? En hoe zet je een weerstand om in een koopsignaal? Tijdens deze training gaat het om overtuigen, afsluiten en de competenties die hiervoor nodig zijn. Bel ons gerust voor meer informatie op 020-3052626 of kijk op onze website.

Tags

Leave Yours +

No Comments

Comments are closed.

  • Comments are Closed