Nieuwsbrief #5 Mei

Bent u leidinggevende of teamleider?

De Mid-Year reviews staan weer op het programma; een goed moment om samen met de medewerker stil te staan bij hetgeen er wel en niet bereikt is. Zoals u wellicht weet heeft het karakter van deze gesprekken een dialoog waarbij manager en medewerker terugblikken èn vooruit kijken. Dit gaat niet iedereen gemakkelijk af wanneer uw medewerker niet naar behoren presteert. Bovendien kan het moeilijk zijn om naast inhoudelijke feedback ook feedback op het gedrag van uw medewerker te geven. Wij kunnen u en/of uw medewerker hierbij helpen met onze training Mid-Year Review die binnenkort weer van start gaat in Amsterdam. Na het volgen van de training bent u onder andere in staat om uw eigen standpunt te presenteren op een duidelijke en goed gestructureerde manier, de visie en mening te analyseren van de medewerker door toepassing van luistervaardigheden. Ten slotte leert u het hanteren van valkuilen die tijdens dit gesprek kunnen voordoen. Indien u meer informatie over deze training wilt dan kunt u ons bellen op 020 305 2626.

Persoonlijk ontwikkelingsplan

Deze tijd kan tevens een goed moment zijn om invulling te geven aan uw persoonlijk ontwikkelingsplan. Wanneer u dit doet is het essentieel na te denken over uzelf als persoon. Waar ben u goed in? Wat kunt u doen om uw functie (nog) beter te vervullen? Waarin wilt u uzelf verder ontwikkelen? Klik hier voor de actuele trainingskalender en misschien zit er wel een training tussen die aansluit bij uw ontwikkelingsplan! Of wellicht sluit één-op-één begeleiding middels coaching beter aan bij uw persoonlijke ontwikkelingsplan. MK Basis is ons coaching bureau waarbij gespecialiseerde coaches u helpen om gewenste veranderingen in uw (zakelijke) leven aan te brengen en ervoor zorgen dat u al uw potentieel optimaal benut. U kunt ons gerust bellen of mailen voor meer informatie hierover!

Wist u dat..?

  • MK Leads op vrijdag 27 mei alweer 25 jaar bestaat! ***
  • Wij naast commerciële vaardigheden trainingen ook trainingen aanbieden op het gebied van leiderschap, HR, starters en trainingen gericht op change binnen een bedrijf/organisatie?
  • Wij ook Offsites/strategie sessies begeleiden?
  • Wij ook een gespecialiseerd adviesbureau zijn?
  • Wij ook conflictbemiddeling doen?
  • Wij een geheel nieuwe website krijgen volgende maand?

*** Wij willen ons vijfde lustrum graag met u vieren door een speciale kortingsactie aan te bieden (bij boeking in mei) voor onze open trainingen. Op de ééndaagse trainingen van €650,- bieden we maar liefst een korting aan van €50,-! Op de trainingen van een halve dag (normaal €325,-) bieden we een korting aan van €25,-! Bovendien als u nu nog drie mensen meeneemt naar de training krijgt elke persoon nog 10% korting bovenop op onze speciale prijzen. Bel of mail voor vragen naar 020 305 2626, m.frantzen@mkleads.nl.

Tags

Leave Yours +

No Comments

Comments are closed.

  • Comments are Closed