MK Leads 25 jaar

MK Leads bestaat 25 jaar! Om deze reden neemt oprichter Iris u in vogelvlucht mee door de afgelopen 25 jaar…

“27 mei 1991 heb ik samen met Joke Molen besloten om MK Leads op te richten. Veel klanten vragen ons waar MK Leads voor staat. Het antwoord is eigenlijk heel simpel. De M staat voor Molen en de K voor Koning, de twee oprichters van MK Leads. Leads is wellicht een bijzonder verhaal. In de eerste weken spraken we veel over producten en wat we wilden bieden. We kwamen al snel tot de conclusie dat we leuke ideeën kunnen hebben, maar zonder klanten is dat niet veel waard. Om klanten te krijgen heb je LEADS  nodig… Zo werd de naam geboren.., we zeiden letterlijk, waarom noemen we ons bureau niet MK Leads?
In de eerste 2 jaar hebben we ons vooral bezig gehouden met adviestrajecten op het gebied van marketing en commerciële implementatie trajecten. Al snel kwamen er trainingsvragen, met name werden we gevraagd commerciële vaardigheden te trainen. We hebben de bal snel kunnen oppakken mede vanwege de ruime trainerservaring die Joke destijds al had. Waar we vooral trots op zijn, is dat we in deze beginperiode veel modellen hebben ontwikkeld die gestoeld zijn op gedragspsychologische principes. Deze modellen gebruiken we tot op de dag van vandaag met succes. We groeiden uit van een adviesbureau naar een maatwerk trainingsbureau waarbij onze advieskennis goed van pas kwam.

We worden niet alleen nationaal, maar ook voor internationale trajecten gevraagd. Zo zijn onze adviseurs en trainers in Noord-Amerika en Zuid-Amerika geweest, hebben we mogen bouwen aan de commerciële en leiderschapskwaliteiten van het “oude” Oost-Europa en mochten we ook Azië veroveren. Dat is ook de reden dat we onze trainers selecteren op meertaligheid en de bereidheid om in het buitenland te trainen.

Waar gaan we de volgende 25 jaar mee verder? Ook onze wereld verandert snel. Daar waar langdurige trainingen orde van de dag waren gaat tegenwoordig alles sneller en korter. Ook implementatieadvies en borging van onze advies en trainingstrajecten wordt steeds belangrijker. De digitalisering biedt vele mogelijkheden hier antwoord op te geven. Wij zullen, zoals we dat altijd al hebben gedaan, blijvend innoveren. Als ik nu terugkijk op 25 jaar, dan hebben we daar juist veel aandacht aan besteed en zijn we minder bezig geweest met onze naamsbekendheid. Dat is dan ook de reden dat we onze nieuwe website met trots juist nu presenteren. Onze klanten en relaties kunnen ons blijven benaderen voor innoverende maatwerk oplossingen en tegelijkertijd zullen we ons meer laten zien.
Wij hopen dus met onze klanten en relaties nog lang te mogen samenwerken!

Namens het gehele MK Leads team dank voor de afgelopen jaren en alvast dank voor de komende jaren!”

Iris Koning

Tags

Leave Yours +

No Comments

Comments are closed.

  • Comments are Closed