Overtuigen en beïnvloeden

Wil je je overtuigingskracht versterken, meer zelfvertrouwen uitstralen en assertiever worden? Wil je duidelijk je grenzen herkennen en aan kunnen geven zonder dat je respect verliest van je gesprekspartner(s)? In de training ontwikkel je deze vaardigheden.

Doel
Tijdens deze training oefen je met de voorbereiding, de overdracht van informatie en de omgang met ‘het publiek’. Belangrijk onderdeel is het effectief omgaan met weerstand van collega’s of klanten. We analyseren jouw persoonlijke stijl en je doet je voordeel met praktische tips om je effectiviteit naar een hoger niveau te brengen.

Resultaat
Na afloop van de training ben je in staat om:

  • Jouw boodschap effectief en met overtuigingskracht te brengen
  • Duidelijk structuur aan te brengen in je argumentaties/presentatie
  • Effectief om te gaan met reacties/weerstand

Voor wie
Deze training is speciaal ontwikkeld voor medewerkers die regelmatig bijeenkomsten hebben, presentaties geven (voor groepen, tijdens vergaderingen, aan klanten) en dit meer zelfverzekerd en overtuigend willen doen.

MK Compact – open training*
1 dag
€ 675,- per persoon excl. BTW
Inclusief lunch en materialen

Interesse in deze training? Neem dan contact met ons op of schrijf je in via het inschrijfformulier. In onze jaarplanning vind je alle data.

*
 Om een optimaal effect en resultaat te kunnen realiseren, worden de trainingen in een klein groepsverband gegeven. Het kan voorkomen dat een training al volledig bezet is. We kunnen echter bij meer interesse een extra dag inlassen.