Intakegesprekken

Deze training is ideaal wanneer je adviezen uitbrengt, je gesprekstechnieken wil verbeteren, gesprekken meer wil sturen en binnen de beschikbare tijd wil afronden. Het opbouwen van een goede relatie, een scherp beeld krijgen van de vraag en reacties hanteren op de ‘moeilijke’ vragen zijn speerpunten van de training. Het doel hierbij is om je vaardigheden op dit vlak te ontwikkelen.

Doel
Met overwicht en overtuigingskracht een efficiënt intake gesprek kunnen voeren. Waarbij je ook bij veeleisende gesprekken en gesprekspartners systematisch informatie verzamelt en aan een goede relatie werkt.

Resultaat
Na afloop van de training ben je in staat om:
• ‘Superluisteren‘ toepassen om nieuwe en valide informatie te verzamelen
• Het gesprek ook onder uitdagende omstandigheden sturen en structureren
• Winnen aan overtuigingskracht en overwicht

Voor wie
Voor alle professionals die met regelmaat met interne of externe opdrachtgevers te maken hebben of vanuit hun functie adviseren aan interne en/of externe klanten.

MK Compact – open training*
1 dag
€ 675,- per persoon excl. BTW
Inclusief lunch en materialen

Interesse in deze training? Neem dan contact met ons op of schrijf je in via het inschrijfformulier. In onze jaarplanning vind je alle data.

*
 Om een optimaal effect en resultaat te kunnen realiseren, worden de trainingen in een klein groepsverband gegeven. Het kan voorkomen dat een training al volledig bezet is. We kunnen echter bij meer interesse een extra dag inlassen.