Executive Coaching

Wanneer u op een punt komt dat u een andere invulling aan uw loopbaan wilt of moet geven, kunt u behoefte hebben uw ambities te (her)overwegen en uw wensen en mogelijkheden voor de toekomst te formuleren. Wij kunnen u bijstaan een persoonlijk plan te maken om u voor te bereiden op uw volgende stap in uw carrière door middel van het Executive Coaching Traject.

Door u te helpen uw denk- en besluitprocessen te structureren en concretiseren zult u snel in staat zijn gerichte keuzes te maken. Wanneer u dan de baan gevonden heeft waar u voor wilt gaan kunnen wij u (naar behoefte) bijstaan in het sollicitatieproces, onderhandelingen over arbeidsvoorwaarden, maar ook uw eerste 100-dagen on the job begeleiden.

Het Executive Coaching Traject is dan ook geen vastomlijnd traject. Wij brengen uw behoeftes samen met u in kaart en aan de hand daarvan bepalen wij een tijdslijn om uw doelen en ambities te behalen. Maar ook daarna blijven wij uw sparringspartner wanneer nodig.

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden of wilt u eens kennismaken in een intakegesprek? Neem dan contact op met ons!