Coaching Career Development

Bij Coaching Career Development kunnen onze coaches u bijstaan uw vragen en twijfels over uw loopbaanontwikkeling te inventariseren. Dit doen ze door middel van het voeren van gesprekken en meegeven van individueel ontworpen opdrachten. Aan de hand hiervan ontstaat een compleet beeld van uzelf (uw competenties, werkervaring en levenservaring), uw huidige (zakelijke) situatie en uw wensen voor de toekomst.

Bij Coaching Career Development worden door middel van voor u geselecteerde testen gedrag en persoonlijke voorkeuren in kaart gebracht waarmee wij in staat zijn u een spiegel voor te houden, u aan het denken te zetten en u klaar te stomen om gerichte, haalbare en gewaagde keuzes te maken voor uw verdere loopbaan. In dit gehele proces zullen wij u ondersteunen uw doelen helder te blijven formuleren en terug te blijven grijpen op hetgeen u geleerd en over uzelf ontdekt heeft in het coaching traject.

Het coaching traject bestaat doorgaans over een 6-8 tal gesprekken van 1-1,5 uur. Na afloop van het coaching traject zullen wij u gedurende een half jaar blijven volgen door middel van maandelijkse korte telefoongesprekjes om waar nodig bij te sturen en adviseren.

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden voor een coaching traject? Neem dan contact op met een van onze professionals!